NÕIALUUD – Kodukaitse

25,00  (sis.KM 22%)

Laost otsas

Kategooria:

Luud on traditsiooniline viljakuse sümbol ja väidetavalt on see jumalannale ja jumalale püha. See esindab jumaliku meesenergia ja naiseliku energia tasakaalu ning arvatakse, et see soodustab inimeste või maa viljakust. Tegelikult väidetakse, et üks põhjusi, miks nõiad oma viljapõldudel luudadega ringi hüppasid, oli hea saagi edendamine.

Vana-Roomas valmistasid targad naised või pühad “ämmaemandad” spetsiaalsed luudad, mis olid mõeldud negatiivse energia eemaldamiseks majast, kus laps oli just sündinud. Arvatakse, et need naised on üks nõidade idee võimalikest eelkäijatest.

Nõialuud, on traditsiooniline tööriist, mida kasutatakse pühkimiseks ja puhastamiseks. Neil on pikk ajalugu ja neid on seostatud erinevate rituaalide ja tavadega, eriti nõiduse ja maagia vallas.

Luuda on sajandeid kasutatud ruumide puhastamiseks ja kaitsmiseks. Iidsetel aegadel kasutati luuda negatiivse energia ära pühkimiseks ja kodude kaitsmiseks kurjade vaimude eest. Neid kasutati ka rituaalides pühade ruumide puhastamiseks ja pühitsemiseks.

See väike nõialuud on piisavalt väike, et seda oma kodustes rituaalides kasutada või kui teil pole ruumi suurema harja jaoks, võite selle ukse juures konksu otsas riputada. See hoiab eemale kõik negatiivsed energiad, sõnad, kurjad silmad ja pahasoovlikkuse, mis teie või teie pere suunas saadetakse. Tülid ei tule majast sisse.

0
    0
    Ostukorv
    Sinu ostukorv on tühi